Compressoren
Actoma zorgt voor de compressors in uw bedrijf. We verzorgen niet enkel de verkoop, maar ook persoonlijke ondersteuning vanaf de eerste planning tot en met de perfecte plaatsing van de compressor.

Compressoren

Hebt u een compressor nodig in uw bedrijf, fabriek of werkplaats? Als officiële verdeler van topmerken Almig en Firstair leveren we compressors van topkwaliteit met een uitstekende, flexibele service. Onze werknemers kennen de compressors van Almig en Firstair als geen ander en staan u bij van een eerste deskundig advies tot een perfecte plaatsing op maat.

Steeds de ideale compressor

Bij Actoma vindt u alle mogelijke typen compressors, van schroefcompressors tot kleine zuigercompressors. Dankzij dit brede assortiment kunnen we elke klant de ideale compressor voor zijn unieke situatie aanbieden.

Een efficiënte compressor in een goed doordacht totaalplaatje

Wij denken met u mee over hoe we uw compressor zo efficiënt mogelijk kunnen integreren. Dit gaat verder dan enkel de plaatsing van de compressor. Ons deskundig advies gaat van het uittekenen van de compressorruimte (Waar komt de ventilatie? Welke koeling is nodig?) tot het aanbrengen van leidingwerk en verdeelsystemen.

Een compressor nodig in uw bedrijf?

Vind de perfecte compressor bij Actoma en geniet van advies en service op maat doorheen het hele proces. Contacteer ons en vertel ons hoe we u kunnen helpen.

Vragen? Mail ons