Curatief onderhoud
Iets stuk aan een machine? Onze onderhoudsspecialisten zorgen er tijdens het curatief onderhoud voor dat de hele productielijn zo snel mogelijk weer tip-top in orde is.

Curatief onderhoud

Hebt u een storing of schade aan een van uw machines? Actoma zorgt ervoor dat uw machines snel opnieuw op volle toeren kunnen draaien.

Een kapotte machine gooit vaak de hele werking van uw bedrijf overhoop. Één schakel die niet werkt kan immers de hele productielijn doen stilvallen. Geen productie betekent geen geld in het laatje. Daarom is het cruciaal om een storing zo snel mogelijk te identificeren en op te lossen tijdens het curatief onderhoud.

Onze technici hebben de nodige expertise en ervaring om storingen snel op te sporen en om voor de beste en meest efficiënte oplossing te zorgen. Curatief onderhoud kan op twee manieren.

  • De technicus komt naar uw bedrijf wanneer een probleem zich voordoet
  • Permanentiedienst: de technicus blijft een op voorhand overeengekomen periode in uw bedrijf om zo snel mogelijk te reageren op storingen

Voorkomen is beter dan genezen

Wij zorgen ervoor dat een storing bij een van uw machines zo snel mogelijk opgelost raakt tijdens het curatief onderhoud. We kunnen er echter ook veel problemen aan machines voorkomen. Dit doen we tijdens actief onderhoud. Onze technicus spoort tijdens actief onderhoud mogelijke toekomstige problemen op en kan zo preventief eventuele storing voorkomen.

Professioneel curatief onderhoud van uw machines door Actoma?

Onze ervaren technici staan klaar om u te helpen. Vertel ons wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen? Mail ons