Montage
Een correcte montage van een machine is cruciaal voor de werking en de levensduur. Laat de demontage en montage van uw machines daarom over aan de gespecialiseerde monteurs van Actoma.

Montage

Nood aan een professionele montage of demontage van een machine of installatie? Een deurbel of een hele productielijn, een groepenkast of een complete werkplaats? Bij Actoma leiden we de montage van al uw machines en technische installaties in goede banen.

Machines monteren en demonteren gebeurt best door monteurs met de juiste expertise. Zo wordt alles altijd netjes gemonteerd en krijgt u geen verrassingen achteraf. Actoma luistert actief naar uw verhaal en stuurt een ervaren monteur die zorgt voor een perfecte montage van A tot Z.

Professionele montage in alle contexten

De monteurs van Actoma kunnen met zowat elke machine overweg. Wij moeten de machine dus niet gebouwd hebben om ze te kunnen monteren.

Ook de context van de montage en demontage speelt geen rol voor onze monteurs. Of het nu gaat om een kleine aanpassing, een plaatsing of om een hele verhuis naar een andere hal, bij Actoma kunt u rekenen op een perfecte montage van uw machines en installaties.

Professionele montage van machines of installaties nodig?

Daar zorgen we voor. Neem contact op en leg ons uw situatie uit, dan zorgen we voor een oplossing op maat.

Vragen? Mail ons