Machinebouw
Bij Actoma bouwen we machines op maat die uw noden perfect invullen. Complete machines of enkel een onderdeel ervan, wij bouwen het voor u.

Machinebouw

Actoma doet alles wat met machines te maken heeft. Ook machinebouw valt daaronder. Dit doen we bij ons in de werkplaats of op locatie bij de klant. Achter elk onderdeel van iedere machine zit een uitgebreid denkproces op basis van de unieke situatie van de klant.

Machinebouw op maat

We ontwerpen en ontwikkelen volledige machines op maat in onze eigen werkplaats in Dilsen. Onze machinebouw vertrekt steeds uit de concrete vraag van de klant. We luisteren naar uw noden en wensen en maken een ontwerp voor een machine die deze perfect invult.

Actoma is uw partner doorheen het hele proces van de machinebouw. We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen en plaatsen de machine voor u. Uiteraard steeds met het nodige overleg. Op basis van onze expertise denken we actief mee met u en geven we deskundig advies.

Ondersteuning bij machinebouw

Maakt u zelf machines maar wilt u een deel van de machinebouw uitbesteden? Dan zit u bij Actoma goed. Wij ondersteunen uw machinebouw door een deel van de ontwikkeling op ons te nemen. We zorgen ervoor dat de samenwerking tussen u en ons vlot verloopt door ons flexibel op te stellen en steeds correct te communiceren.

Een machine laten bouwen bij Actoma?

Wij zijn uw partner in machinebouw, van een eerste schets tot de machine perfect op haar plaats gemonteerd is. Contacteer ons met uw vraag. We denken graag met u mee.

Vragen? Mail ons