Ondersteuning
Gebrek aan capaciteit? Te weinig tijd om de kleinere taken af te werken? Of begeleiding nodig bij een groot project? Wij ondersteunen uw technische dienst waar nodig.

Ondersteuning

Gebrek aan capaciteit in uw fabriek of werkplaats? Komt uw technische dienst werkkrachten te kort om alles gedaan te krijgen? De technici van Actoma staan voor u klaar om uw technische dienst te ondersteunen waar nodig.

Grote en kleine ondersteuningen

Wij voorzien een gekwalificeerd onderhoudsspecialist die uw technische dienst ondersteunt gedurende een overeengekomen periode. Of het nu gaat over het begeleiden van een project of over het uitvoeren van werkjes die in drukke periodes blijven liggen, onze onderhoudsspecialist denkt actief met uw team mee.

Ondersteuning bij mechanisch onderhoud

Is er mechanisch werk dat blijft liggen omdat uw technische dienst er de tijd niet voor heeft? Moeten er machines onderhouden, gemonteerd of vervangen worden?

Wij zorgen voor een onderhoudsspecialist die uw technische dienst ondersteunt bij al haar mechanische taken.

Ondersteuning bij elektrotechnisch onderhoud

Moeten er machines voorzien worden van elektriciteit? Moeten er nieuwe elektriciteitskabels gelegd worden op een efficiënte manier? Of zijn er andere elektrotechnische taken waar uw technische dienst de tijd of know-how niet voor heeft?

Wij ondersteunen uw technische dienst zodat er geen taken overgeslagen worden door gebrek aan tijd, capaciteit of kennis.