Onderhoud
Wij onderhouden uw compressor en compressorruimte zodat alles te allen tijde werkt zoals het moet werken en de efficiëntie gegarandeerd blijft.

Onderhoud

Ook na de plaatsing van uw compressor kunt u rekenen op Actoma. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van compressorsystemen.

Een uiterst efficiënte compressor dankzij goed onderhoud en deskundig advies

Het onderhoud van compressors is een erg belangrijke activiteit. Langdurig gebruik zonder vakkundig onderhoud kan op lange termijn voor kleine gebreken zorgen. Deze gebreken zijn op hun beurt de oorzaak van een compressor die niet 100% efficiënt is. Reken daarom op de vakmensen van Actoma om uw compressor te onderhouden. Met onze ervaring en kennis werkt uw compressor altijd optimaal.

Lekdectectie

Lucht comprimeren is relatief duur. En lek in de compressor kan u dus op termijn heel wat geld kosten. Gelukkig beschikken we bij Actoma over de juiste materialen en kennis om een lek snel te detecteren. U weet snel waar het lek zich bevindt en hoeveel perslucht er juist verloren gaat.

Op basis van een overzichtelijk rapport en ons deskundig advies kunt u beslissen welke verdere stappen ondernomen moeten worden. Ook voor het dichten van het lek kunt u uiteraard op Actoma rekenen.

Uw compressor laten onderhouden door de specialisten van Actoma?

Wij onderhouden nauwkeurig uw compressor en grijpen snel in wanneer nodig. Neem contact op voor meer info.

Vragen? Mail ons